Rubb & Stubb AS

                                        Med fokus på naturen

Rubb&Stubb konseptet startet i 2015. 

Tjenestene våre den gang besto i vegetasjonsrydding, tømmerdrift og salg av diverse typer flis og trespon. Etter noen år med justeringer, har vi nå landet på det vi mener skal være vår kjernevirksomhet i tiden fremover - NYDYRKING.

Vi har byttet ut maskinparken vår til fordel for bedre, og mer kostbare hjelpemidler.

Les mer om maskinparken vår under kategorien "Maskinpark" i menyen over.


Med på laget har vi fått Kjetil Byberg. Med over 30 års erfaring fra landbruk og entreprenørbransjen er Kjetil en stor resurs i Rubb & Stubb.


Firmaet eies og driftes i dag av Trond Ivar Trondsen, bror Benjamin Trondsen, investorer Eftevåg Maskin as og Thomas Follerås, sistnevnte går under navnet "Onkel Skrue".

Les mer om Eftevåg Maskin i menyen over.
Storbonden


Trond Ivar Trondsen har med sine nesten 9 år som testleder i National Oilwell Varco utviklet en bred kompetanse innen hydraulikk og mekanikk, samt lettere administrative oppgaver.


Løsningsorientert, imøtekommende og morgengretten er tre ord som beskriver bonden godt.Lillebror


Benjamin Trondsen har med nesten 10 års samlet erfaring fra lager&logistikk og hydraulisk klargjøring hos National Oilwell Varco utviklet en ordenssans utenom det vanlige. 


Benjamin holder kontroll på fakturering, HMS og personalpolitikk.  De siste årene har han vært operatør på alle maskiner Rubb&Stubb har hatt kloa i, og styrer med stødig hånd.


Støv på hjernen, tung høyrefot og tvangstanker er stikkord som beskriver lillebror godt.

Sjaueren


Kjetil Byberg har med sine drøye 30år innen landbruk og entreprenørbransjen utviklet en evne til å gjøre problemer om til utfordringer. Det er ikke en maskin Kjetil ikke har operert. 


På lik linje med brødrene Trondsen, tror Kjetil på et liv før døden, det innebærer endel reising, og reising er dyrt. Kjetil er derfor å se på jobb både tidlig og seint.


Med Kjetil på laget går dagene lett og uanstrengt. Kjetil har lettere ADHD, men tar det bare frem ved behov.

Stabil, blidfis, morgenfugl og kaffesluker er stikkord som beskriver Kjetil godt. 

Og om litt, er kaffen klar.