Rubb & Stubb AS

                                        Med fokus på naturen

Rubb&Stubb konseptet startet i 2015. 

Tjenestene våre den gang besto i vegetasjonsrydding, tømmerdrift og salg av diverse typer flis og trespon. Etter noen år med justeringer, har vi nå landet på det vi mener skal være vår kjernevirksomhet i tiden fremover - NYDYRKING.

Vi har byttet ut maskinparken vår til fordel for bedre, og mer kostbare hjelpemidler.

Les mer om maskinparken vår under kategorien "Maskinpark" i menyen over.


Se vår artikkel i Agronytt.no

https://agronytt.no/skog-blir-til-jord-nar-rubb-stubbs-claas-xerion-5000-slipper-kreftene-los/?fbclid=IwAR3SDnQGf105fY1nQMvDvVpJT-nXyPoZJELgzpw32OZ-Ond4Z1oYX809cGgFirmaet eies og driftes i dag av Trond Ivar Trondsen, bror Benjamin Trondsen, investorer Eftevåg Maskin as og Thomas Follerås, sistnevnte går under navnet "Onkel Skrue".

Les mer om Eftevåg Maskin i menyen over.
Storbonden


Trond Ivar Trondsen har med sine nesten 9 år som testleder i National Oilwell Varco utviklet en bred kompetanse innen hydraulikk og mekanikk, samt lettere administrative oppgaver.


Løsningsorientert, imøtekommende og morgengretten er tre ord som beskriver bonden godt.Lillebror


Benjamin Trondsen har med nesten 10 års samlet erfaring fra lager&logistikk og hydraulisk klargjøring hos National Oilwell Varco utviklet en ordenssans utenom det vanlige. 


Benjamin holder kontroll på fakturering, HMS og personalpolitikk.  De siste årene har han vært operatør på alle maskiner Rubb&Stubb har hatt kloa i, og styrer med stødig hånd.


Støv på hjernen, tung høyrefot og tvangstanker er stikkord som beskriver lillebror godt.